Dynamo Studio

Dynamo Studio
Dynamo kopen? Snel en makkelijk online. Binnen een paar stappen kun je aan de slag met Dynamo Studio. Dit voor de beste prijs.

Dynamo kopen?
Met Dynamo Studio breid je de kracht van BIM uit met berekeningssoftware. Dynamo Studio is onderdeel van de Architecture, Engineering en Construction (AEC) collection. Heb je meerdere programma's nodig uit de AEC collection? Bekijk de mogelijkheden voor een AEC collection.


*Let op! De startdatum is tot maximaal 30 dagen vooruit in te stellen. 355,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Uw selectieTotaal
€ 355,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

Dynamo Studio is een visuele programmeeromgeving waarin ontwerpers parametrische conceptuele ontwerpen kunnen verkennen en taken kunnen automatiseren. Aantal functionaliteiten van Dynamo zijn:

  • Integreer automatisering in het BIM-proces
  • Breid je ontwerpen uit in verschillende workflows voor documentatie, coördinatie en analyse
  • Makkelijk importeren en exporteren van data zoals Excel bestanden, CSV, afbeeldingen en modelleer-applicaties zoals DWG bestanden.
  • Schrijf code met een eenvoudige en krachtige scriptinterface

Dynamo is onderdeel van de Architecture, Engineering en Construction collection. Als je Dynamo in combinatie met een ander software pakket gebruikt van Autodesk is waarschijnlijk de AEC collection een betere keus. Laat je adviseren door ons of bekijk de mogelijkheden van een AEC collection.

Dynamo Studio