3ds Max

3DS Max is een softwareprogramma van Autodesk. Het programma is uitermate geschikt voor het ontwerpen van 3D modellen, animaties en afbeeldingen. Maak met 3ds Max prachtige werelden in games, scènes voor ontwerpvisualisatie en meeslepende virtual reality-ervaringen. Bekijk de mogelijkheden in de verschillende soorten abonnementen. Bij CADdiscounter sluit je het eenvoudig en snel af.


*Let op! De startdatum is tot maximaal 30 dagen vooruit in te stellen. 1855,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Uw selectieTotaal
€ 1.855,00  p/j
Caddiscounter betalingsmogelijkheden
Ask a question

Extra informatie

Autodesk 3ds Max is 3D-modellerings- en renderingsoftware voor ontwerpvisualisatie, games en animatie. Ontwerp en render prachtige scènes, neem de leiding in handen met 3D-modellen van professionele kwaliteit. Modelleer allerlei personen, plaatsen of voorwerpen. Door de toegevoegde flexibele toolset kun je efficiënt en snel 3D-content maken.

3ds Max heeft verschillende functies:

  • Compatibiliteit met Adobe After Effects; Ervaar een betere standaard voor 2D/3D-gegevensuitwisseling.
  • ActiveShade interactieve NVIDIA iray rendering; Bereik sneller het gewenste resultaat met een interactieve rendersessies die continue wordt bijgewerkt wanneer je veranderingen in camera's, belichting, materialen en geometrie aanbrengt.
  • Verbeterde compatibiliteit en ondersteuning voor Autodesk Revit Architecture en Autodesk DirectConnect; Importeer direct Revit-bestanden in 3ds Max en wissel industriële ontwerpgegevens uit d.m.v. CAD-producten.
  • MassFX-verbeteringen; Een nieuwe mCloth-module met scheurbare stof en ondersteuning voor dynamische ragdoll-hiërarchieën.
  • Lay-out van scènes in Virtual Reality (VR), je kunt scènes rechtstreeks bewerken vanuit VR in 3ds Max Interactive en zo kan je zien hoe updates in realtime weer in 3ds max worden geplaatst.

3ds Max

3ds Max 2020