Recap 360 Pro

ReCap 360 Pro is een 3D-scansoftware en biedt de mogelijkheid om de werkelijkheid vast te leggen. Je kunt gegevens converteren in een 3D-model of 2D-tekening. Zoals het importeren van jouw bestaande foto’s. Vanuit hier kun je de functies van ReCap gebruiken om het model te bewerken, meten en te visualiseren. ReCap 360 Pro is zeer geschikt om aanpassingen te doen aan bestaande werken. Bekijk hieronder de mogelijkheden tot het afsluiten van een abonnement.

355,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Meer informatie

Type abonnement

Meer informatie

Looptijd Single-user

Meer informatie

Hulp bij installatie

Wij helpen je graag bij de installatie van je software. Zo kun je snel aan de slag. 

Nu tijdelijk gratis bij de aanschaf van je nieuwe software!

*Actie loopt tot en met 31 oktober

 

Uw selectieTotaal
€ 355,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

ReCap 360 Pro is een software tool van Autodesk. Met deze krachtige Reality Capture (ReCap) tool kun je geregistreerde scandata bewerken en omzetten in een Autodesk product om te gebruiken voor tekeningen en visualisaties. Recap 360 Pro heeft verschillende functies:

  • Met de automatische registratie van ReCap, krijg je binnen enkele minuten een schaalbare 3D-puntenwolk. Hierna ben je in staat om de gegevens van de puntenwolk te meten, markeren en te communiceren.
  • ReCap 360 Pro is er ook voor mobiel. Dit geeft je de mogelijkheid om op locatie gegevens te registreren, markeren en te meten. Zo kun je de werkelijkheid op elk moment vastleggen.
  • Met de automatische opschoontool verwijder je makkelijk ongewenste objecten uit puntenwolken
  • Binnen het pro abonnement zit ook ReCap Photo. Met ReCap Photo kun je lucht- en objectfoto’s converteren naar 3D-modellen.

ReCap Pro