Maya

Maya is software van Autodesk. Maya is 3D-software voor animatie, modelleren, simulatie en renderen. Je kunt met Maya fantastische beelden creëren, imposante werelden, personages en geweldige effecten. Breng realistische beelden tot leven met geweldige animatietools. Bij CADdiscounter is Maya in verschillende abonnementen af te sluiten. Kijk snel naar de mogelijkheden.

1680,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Meer informatie

Type abonnement

Meer informatie

Looptijd Single-user

Meer informatie

Looptijd Multi-user

Uw selectieTotaal
€ 1.680,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

Met Maya kun je serieuze effecten maken met Bifrost. Denk aan geweldige effecten, van water, sneeuw en zand tot explosies en kledingsimulatie. Je kunt de meest complexe projecten renderen met Arnold. Arnold is gecreëerd om de meest complexe personages, scenes en belichtingen te renderen. Maya heeft een tal van functies om je animatie indrukwekkend te maken.

  • Rendertool Arnold
  • Interactief modelleren van haar
  • Bifrost voor procedurele effecten
  • Tools voor het samenstellen van scenes voor slimmere gegevens
  • 3D rendering en inkleuring

Abonnement Maya

Maya is te verkrijgen bij CADdiscounter in twee verschillende abonnementen. Single-user (standalone) licentie en een Multi-user (netwerk) licentie. Bij de Single-user licentie heb je de keuze uit een looptijd van 1, 12 en 36 maanden. Bij het afsluiten van een Single-user licentie heb je internet nodig om deze te activeren of installeren. Daarna kun je offline gebruik maken van de software. Je moet hierna de software om de 30 dagen verifiëren via het internet. Bij een Multi-user licentie heb je de keuze uit een looptijd van 12 en 36 maanden. De software bij een netwerk licentie wordt op je netwerk geïnstalleerd waardoor meer gebruikers deze daarna kunnen gebruiken.

Mocht je toch nog twijfelen over de keuze voor een Maya abonnement, CADdiscounter biedt ook Maya LT aan. In deze versie heb je minder mogelijkheden, maar is wel voordeliger in prijs.

Maya

Maya - Screenshot