Revit LT

Revit LT 2022 software is ontwikkeld voor Building Information Modelling (BIM). Met deze voordelige BIM- software maak je als architect, ontwerper en bouwprofessional bouwkundige 3D-ontwerpen. Autodesk Revit LT software biedt de mogelijkheid om 3D te werken en stelt de gebruiker in staat om, kwalitatief hoogwaardigere, meer gedetailleerde ontwerpen en documentatie te creëren. Revit LT 2022 kun je als abonnement afsluiten bij CADdiscounter. Bekijk snel de mogelijkheden.


*Let op! De startdatum is tot maximaal 30 dagen vooruit in te stellen. 565,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Uw selectieTotaal
€ 565,00  p/j
Caddiscounter betalingsmogelijkheden
Ask a question

Extra informatie

Met een Revit LT 2022 abonnement kun je 3D ontwerpen, waardoor je de eerste stap kunt zetten met BIM. Met de eenvoudige en modelgebaseerde omgeving stap je hierin moeiteloos over.

  • Efficiënter werk met een, gecoördineerd model; gebruikers kunnen gelijktijdig aan het ontwerp en de documentatie van bouwprojecten werken. Revit LT voert automatische handelingen uit binnen het documentatieproces. Daardoor is de consistentie binnen het ontwerp gewaarborgd, is de coördinatie rond de tekeningen eenduidiger en wordt het aantal fouten gereduceerd.
  • Ontwerp en visualisatie in 3D; met Revit LT kan de gebruiker zijn ontwerpen in een virtuele omgeving bekijken, waardoor ze beter inzicht krijgen in het gebouw en ze hun ideeën beter kunnen communiceren aan hen opdrachtgevers.
  • Fotorealistische rendering in de cloud; gebruikers van Revit LT die ook een Autodesk Subscription hebben, kunnen hun designs rechtstreeks in de cloud renderen, vanuit de Revit LT-interface. Het resultaat: fotorealistische visualisaties, zonder dat rekenkracht van de eigen pc aangesproken dient te worden.
  • Ontwerpen uitwisselen in DWG- of RVT-bestandsformaat; uitwisselen van data met andere teamleden is kinderspel dankzij de Autodesk Revit-applicaties. Het ontwerp wordt automatisch geüpdatet bij wijzigingen in jouw ontwerp. Vergemakkelijk de stap naar BIM met behulp van de geïntegreerde trainingsmiddelen en de vereenvoudigde userinterface.

Revit LT in verhouding met Revit

Twijfel je of de Revit LT wel geschikt is? Bekijk dan welke mogelijkheden er nou extra zijn bij een volledige Revit licentie.

Revit LT 2022