Over CADdiscounter

CADdiscounter - Shop

CADdiscounter is “gold” partner van Autodesk. CADdiscounter heeft ruime kennis en ervaring met de verschillende Autodesk producten. Via onze website bieden wij de Autodesk software tegen de beste prijs en snelste levertijd aan. Klanten kunnen in 95% van de leveringen binnen 4 uur aan de slag voor de beste klanttevredenheid. Wij worden door onze klanten gewaardeerd omdat wij bekwaam, vertrouwend en gemakkelijk in omgang zijn.

Onze software

CAD software voor de beste prijs. Dat is wat CADdiscounter je biedt. Branche gerichte software op het gebied van productontwerp tot het fabriceren van je product. Algemeen inzetbare producten zoals Autodesk 3D Max Design en Maya visualisatie software voor de branche media en entertainment.

“CADdiscounter biedt Autodesk software voor 3D-ontwerp, engineering en entertainment”

Wij zijn Autodesk Gold partner

Wij mogen ons zelf Autodesk Gold Partner noemen. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Je kunt van ons dan ook verwachten dat wij Autodesk software op professionele wijze kunnen aanbieden aan jou als klant.

Autodesk Gold Partner

Het predicaat Autodesk Gold Partner garandeert dat deze partners hebben bewezen in staat te zijn om volledige Autodesk-softwareoplossingen te leveren. Gold partners beschikken over technische expertise in specifieke vakgebieden, oplossingen, ondersteuning, training, implementatie en adviserende dienstverlening. Je herkent een Gold Partner aan het Gold Partner symbool.

Ook kun je dit als klant controleren via de resellerslijst van Autodesk.

Hulp nodig bij je nieuwe software?

Bekijk dan eens onze supportpagina. Via deze pagina kun je volledige hulp en beschrijvingen vinden van Autodesk software en installatie ervan. Mocht je behoefte hebben aan een vaste support op elk gewenst moment? Dan kun je tegen een scherpe prijs een supportcontract afsluiten bij ons. Heb je interesse of zoek je een ander CAD product? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag!