Over CADdiscounter

CADdiscounter.com: binnen 4 uur automatisch je Autodesk software geleverd!

Autodesk Platinum Partner

CADdiscounter.com is Platinum reseller van Autodesk. We zijn de enige Autodesk estore in de Benelux waar je binnen 4 uur automatisch je nieuwe licentie geleverd krijgt. Doordat we ons leveringsproces volledig hebben geautomatiseerd hebben onze medewerkers veel tijd voor klantcontact, offertes en nazorg. Dus als je een 'moeilijke' licentievraag hebt of een grote offerteaanvraag indient dan helpen we je persoonlijk en supersnel. 

Meer dan 20 jaar ervaring met Autodesk

Arkance Systems

CADdiscounter.com is ontstaan als dochter van Itannex en is inmiddels onderdeel van Arkance Systems. Onze ambitie is om uiteindelijk te groeien naar een Europese meertalige webshop. Om deze ambities nog beter waar te maken zijn we op zoek gegaan naar versterking, zónder dat onze eigen cultuur hierbij verloren gaat. In Arkance hebben wij de perfecte match gevonden. Arkance Systems verandert ons niet, maar versterkt ons. Zo gaan we onze gezamenlijke ambities waarmaken en bouwen we, vanaf nu, samen aan de toekomst!

Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM- oplossingen voor de sectoren Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance wil de meest vooruitstrevende partij zijn als het gaat om digitaliseren en BIM. Deze ambitie spreekt ons erg aan en sluit goed aan bij de wensen van onze klanten.

Autocad software voor de beste prijs

CADdiscounter biedt Autodesk software voor de beste prijs. We hebben Branchegerichte Autodesk software op het gebied van productontwerp tot het fabriceren van je product. Ook de algemeen inzetbare producten zoals Autodesk 3D Max Design en Maya visualisatie software voor de branche media en entertainment kun je in onze estore kopen.

Hoe kunnen we je helpen?

Alle veelgestelde vragen vind je in onze FAQ. Via deze pagina kun je volledige hulp en beschrijvingen vinden van Autodesk software en installatie ervan. Mocht je behoefte hebben aan een vaste support op elk gewenst moment? Dan kun je tegen een scherpe prijs een supportcontract afsluiten bij ons. Heb je interesse of zoek je een ander CAD product? Neem dan contact met ons op.