AutoCAD LT

Autocad LT 2022 Kopen?
AutoCAD LT 2022 licentie kopen? CADdiscounter is Autodesk Platinum Partner. Bij ons kun je online je Autocad Light (LT) licentie kopen. Naast Autocad LT licenties leveren wij ook alle overige Autodesk licenties.

Autocad LT 2022 kopen tegen de beste prijs? Binnen 4 uur geleverd!
Betaal via iDeal, creditcard of factuur en je krijgt je Autocad LT licentie tijdens werkdagen binnen 4 uur geleverd. Heb je meerdere licenties nodig of een upgrade? Neem contact op.


*Let op! De startdatum is tot maximaal 30 dagen vooruit in te stellen.

440,00Excl. BTW

+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Inclusief AutoCAD Mobile App!

Uw selectieTotaal
€ 440,00  p/j
Caddiscounter betalingsmogelijkheden
Ask a question

Extra informatie

AutoCAD LT 2022 koop je eenvoudig en snel bij CADdiscounter. Na het aanschaffen en de installatie kan je gelijk aan de slag. AutoCAD LT is zeer betrouwbare software met krachtige 2D-tekenhulpmiddelen en versnelt het ontwerpproces. AutoCAD LT 2022 bevat de volgende opties:

  • Documenteren; Documenteer je ideeën en ontwerpen nauwkeurig met behulp van een uitgebreide reeks 2D teken- en detailleringstools.
  • Samenwerken; Creëer bestanden in het originele DWG-bestandstype, zodat je jou werk naadloos kunt delen met collega's en klanten.
  • Optimaliseren; Dankzij de menu- en de gebruikersinterfaceopties werkt AutoCAD LT software voor het maken van concepten zoals jij dat zelf wilt.
  • Tekenhulpmiddelen; Gebruik standaardvormen als lijnen, polygonen, bogen, cirkels en ellipsen om eenvoudige of complexe 2D-tekeningen te maken.
  • Wijzig bestaande geometrie; Met commando's als stretch, scale en rotate. Maak nieuwe commando's aan voor objecten, kopieën, offsetten en spiegelen.
  • Sla 2D tekenbestanden op en deel ze; Vertrouw op de integriteit en betrouwbaarheid van je gegevens dankzij de DWG-technologie van Autodesk.
  • Publiceren en plotten; Creëer een multisheet DFW-, DWFx-, Pdf-bestand of creëer een papieren tekenset.

Plugins & Add ons

Maak je gebruik van plugins of verschillende add ons voor AutoCAD? Let dan op, deze zijn niet te gebruiken in combinatie met een AutoCAD LT. Plugins en add ons voor AutoCAD zijn alleen in combinatie met een volledige versie te gebruiken. Een volledige versie kun je hier kopen: AutoCAD

AutoCAD LT tegenover AutoCAD full version

Wil je graag de juiste keuze maken tussen AutoCAD en AutoCAD LT? Vraag dan nu de gratis eBook bundel aan.

Gratis eBook bundel

AutoCAD LT 2021

AutoCAD LT