M&E Collection

Met de M&E Collection, Media & Entertainment kun je complexe scenes en prachtige frames renderen met de 3D-animatiesoftware. Het pakket bevat de benodigde modellerings- en animatietools voor vormgevers. Door de toevoeging van Arnold en Bifrost heeft een tal aan mogelijkheden van renderen en simulatie. Met de M&E Collectie bij CADdiscounter kun je elke creatieve uitdaging aan. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

2340,00Excl. BTW
+ Meer informatie

 • Stel uw selectie samen

Meer informatie

Type abonnement

Meer informatie

Looptijd Single-user

Meer informatie

Looptijd Multi-user

Uw selectieTotaal
€ 2.340,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

Met de Autodesk Collection voor M&E kun je elke creatieve uitdaging aanpakken. Er zit in de collectie een uitgebreide set van tools voor het creëren van content die een uitbreiding vormen op de workflows van Maya en 3ds Max. Bekijk hieronder hoe je de producten in de collectie samen kunt gebruiken en welke softwareproducten allemaal in de collectie zitten.

De M&E-collectie bevat de volgende software:

De collectie bevat ook handige tools voor vastlegging van realiteit, schetsen en andere specialiseerde tools.

    • Motionbuilder
    • Mudbox
    • Recap Pro
    • Sketchbook
    • Character Generator
    • Autodesk rendering

Abonnement M&E Collection

Bij CADdiscounter kun je het M&E Collection pakket afsluiten in verschillende abonnementen. Je kunt bij ons een Single-user (standalone) of een Multi-user (netwerk) abonnement afsluiten. Bij een Single-user licentie is er de keuzen uit een looptijd van 1, 12 en 36 maanden. Voor het installeren en activeren heb je bij een Single-user licentie internet nodig. Daarna kun je offline gebruik maken van de software. Om de 30 dagen zal er gevraagd worden de software via het internet te verifiëren. Bij een Multi-user licentie wordt de software geïnstalleerd bij jou op het netwerk. Eenmaal geïnstalleerd kan iedereen binnen dat netwerk gebruik maken van de software.

Mochten er verder nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Media & Entertainment

Maya - Arnold renderview