Civil 3D

Civil 3D is ontwerpsoftware voor de civiele techniek die Building Information Modeling (BIM) ondersteunt. Met Civil 3D heb je verschillende functies voor je concepten, ontwerpen en je constructiedocumentatie. Civil 3D is te gebruiken in combinatie met andere software van Autodesk. Civil 3D koop je bij CADdiscounter, zodat je binnen een paar uur kan beginnen met het ontwerpen en het leveren van een betere infrastructuur met BIM.

2520,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Meer informatie

Type abonnement

Meer informatie

Looptijd Single-user

Meer informatie

Hulp bij installatie

Wij helpen je graag bij de installatie van je software. Zo kun je snel aan de slag. 

Nu tijdelijk gratis bij de aanschaf van je nieuwe software!

*Actie loopt tot en met 31 oktober

 

Uw selectieTotaal
€ 2.520,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

Civil 3D is ontwerp- en documentatie software van Autodesk. Civil 3D is voor de civiele techniek die Building Information Modeling- workflows ondersteunt. Infrastructuurontwerpers hebben meer inzicht in projectpresentaties, onderhouden consistentere gegevens en spelen sneller in op veranderingen met Civil 3D. Bekijk de belangrijkste functies van Civil 3D hieronder:

  • Dynamisch ontwerpen; Alle tekenfuncties van AutoCAD gelden als basistechnologie. Alle tekenmogelijkheden hiervan kunnen gebruikt worden in combinatie met extra geavanceerde civieltechnische functies.
  • Betere resultaten door het verbonden Building Information Software (BIM)
  • Lokale standaarden; Basistekeningen voor de meest gangbare ontwerpstandaarden. Bijvoorbeeld voor Nederland een stijl set voor Rijkswaterstaat.
  • Ondersteuning van diverse infrastructurele projecten; Zoals riool- en regenwater, luchthavens, spoorwegen, wegen- en waterbouw en civieltechnische gebouwen.
  • Uitwisselen met andere gebruikers; Het bestandsformaat is DWG, maar ook andere software kan worden ingelezen zoals LandXML formaat en GIS-formaten.
  • Analysesoftware regen- en rioolwater; Met daadkrachtige modellen kun je het overtollige regenwater beheren.

Civil 3D