Support

Om de door jouw gekochte software zo snel mogelijk in gebruik te nemen, heeft CADdiscounter een supportpagina. Op deze pagina kun je hulp vinden om aan de slag te gaan met Autodesk software. Wij ondersteunen jouw, zodat jij het optimale resultaat kunt halen uit je software investering.

Wij proberen je via deze pagina zo snel mogelijk te helpen zodat je zo snel mogelijk verder kunt met jouw project. Waarom bieden wij deze hulp aan onze klanten?

  • Snel met je software aan de slag
  • Gemakkelijk; Na de aanschaf van de software kun je via deze pagina gelijk aan de slag
  • Betrouwbaar

Als je software bij ons aanschaft, is het belangrijk om met bepaalde punten rekening te houden.
Belangrijk bij de installatie:

  • Je werkstation moet voldoen aan de systeemeisen die Autodesk voorschrijft
  • Het werkstation dient ingelogd te zijn met admin rechten
  • Virusscanners en firewalls dienen uitgeschakeld te zijn
  • Inloggegevens van de contract manager voor manage.autodesk.com of de aanwezigheid van de contractmanager

Je kunt via de volgende pagina’s alle informatie vinden over de abonnementen, licenties en installatie. Ook vind je er hulp bij problemen bij gebruik van de software en hoe je deze kunt oplossen.

CAD Servicedesk supportcontract

Kom je er nou echt niet uit met het softwarepakket? Of loop je vaak met de software tegen problemen aan binnen een lopend project? Wil je hierin geholpen worden wanneer en waar dan ook? CADdiscounter kan je hierin ontzorgen.

Met ons CAD Servicedesk contract ben je verzekerd van een snelle afhandeling van jouw support calls tegen een scherp tarief. Technische problemen en hierdoor vertragingen in jouw project zullen verleden tijd zijn. Met het CAD Servicedesk contract heb je support over jouw Autodesk software waar en wanneer jij dat nodig hebt. Je kan het contract hieronder bestellen.

Wil jij als klant niet het risico lopen dat je vast loopt in een project? En wil je meer informatie over het CAD Servicedesk support contract? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.