PDM Collection

Met de PDM Collection, Product Design en Manufacturing kun je ontwerpen en simuleren wat je wilt. Hoe? Met de bijgeleverde 3D software voor productontwerp en productie. De PDM-collectie ondersteunt Computer Aided-Design (CAD), Computer Aided Manufacturing (CAM), Computer Aided Engineering (CAE) technologie. Met de PDM-collectie heb je een grote verzameling aan software tegen een aantrekkelijke prijs. Koop nu de PDM Collection bij CADdiscounter.

2820,00Excl. BTW
+ Meer informatie

  • Stel uw selectie samen

Meer informatie

Type abonnement

Meer informatie

Looptijd Single-user

Meer informatie

Looptijd Multi-user

Meer informatie

Hulp bij installatie

Wij ondersteunen u bij de installatie van uw product, zodat u snel met uw nieuwe software aan de slag kunt.

Uw selectieTotaal
€ 2.820,00  p/j
Ask a question

Extra informatie

Met de Autodesk Collection voor PDM kun je complete trajecten van productontwerpen beheren met behulp van de bijgeleverde software. Denk hierbij aan 3D ontwerp, simulatie, visualisatie en gegevensbeheer programma’s. De PDM Collection bevat de volgende software:

  • Inventor
  • AutoCAD; Inclusief de AutoCAD toolset voor werktuigbouw en elektrotechniek en meer
  • Inventor Nastran
  • Inventor CAM
  • Inventor Tolerance Analysis
  • Inventor Nesting
  • Fusion 360

De PDM-collectie heeft voor het indelen van fabrieksruimtes, gegevensbeheer en andere productie- en ontwerpsoftware ook gespecialiseerde tools.

Het PDM Collection abonnement

Bij CADdiscounter kun je het abonnement voor de PDM Collection op verschillende manieren afsluiten. Het abonnement is met een Single-user (standalone) of een Multi-user (netwerk) abonnement af te sluiten. Bij de Single-user heb je de keus uit een looptijd van 1, 12 en 36 maanden. Mocht je kiezen voor de Single-user licentie dan heb je een enkelvoudige licentie. Deze software kan gebruikt worden door één persoon. Je hebt internet nodig voor de installatie van de software. Daarna zul je de software om de 30 dagen moeten verifiëren via het internet. In de tussentijd kun je de software offline gebruiken. Bij een Multi-user abonnement heb je de keus uit een looptijd van 12 of 36 maanden. Bij een Multi-user licentie wordt de software bij je op het netwerk geplaatst, daarna kunnen meerdere gebruikers gebruik maken van de software.

Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Product Design Manufacturing Collection