Swipe to the left

Onze Blog

RSS Feed

De AutoCAD update is beschikbaar. AutoCAD (LT) 2021.1

Door CADdiscounter 1 years ago 1588 Bekeken Geen reacties

AutoCAD 2021.1 update

De AutoCAD (LT) 2021.1 update is gelanceerd en beschikbaar voor iedereen. De nieuwe update biedt verbeteringen en nieuwe tools om je werkzaamheden makkelijker te maken en de productiviteit te verbetering. Lees hieronder verder wat de veranderingen zijn in het AutoCAD of AutoCAD LT abonnement.

Digitalisering van de Eiffeltoren: het ontwerp van 's werelds grootste stedelijk 3D-model

Door CADdiscounter 1 years ago 1438 Bekeken

Digitalisering van de Eiffeltoren: het ontwerp van werelds grootste stedelijke 3D-model

Het symbool van Parijs is de Eiffeltoren. Dankzij BIM (Building Information Modeling), is de Eiffeltoren nu permanent vastgelegd als een 3D-model. Waarom? Dit model is niet alleen gemaakt om de Eiffeltoren en zijn omgeving vast te leggen, het wordt ook gebruikt voor de renovatie ervan.

Gratis toegang tot de AutoCAD web app met het nieuwe web app programma

Door CADdiscounter 1 years ago 1965 Bekeken

Gratis toegang tot de AutoCAD web app met het nieuwe web app programma

Autodesk probeert zijn gebruikers in deze tijd (Covid-19) te ondersteunen doormiddel van externe werkomstandigheden. Zo hebben ze voor iedereen de AutoCAD webapp toegankelijk gemaakt.

CADdiscounter wordt onderdeel van Arkance Systems

Door CADdiscounter 1 years ago 1018 Bekeken

CADdiscounter wordt onderdeel van Arkance Systems

Wij hebben groot nieuws! Itannex sluit zich aan bij Arkance Systems. Dit betekent dat CADdiscounter tevens onderdeel is geworden van Arkance Systems. Met CADdiscounter richten wij ons nu op de Benelux. Onze ambitie is om uiteindelijk te groeien naar een Europese meertalige webshop. Om deze ambities nog beter waar te maken zijn we op zoek gegaan naar versterking, zónder dat onze eigen cultuur hierbij verloren gaat.

Autodesk Fusion 360 is de complete oplossing voor productontwikkeling.

Door CADdiscounter 1 years ago 1558 Bekeken

Blog Fusion 360

Fusion 360 is de complete oplossing voor productontwikkeling. Eén product met onbeperkte mogelijkheden. Breng producten sneller op de markt en beïnvloed je resultaten door een verbonden productontwikkelingsproces.

Nieuwe plannen voor Autodesk abonnementen. Software pakketten met serienummers zijn verleden tijd.

Door CADdiscounter 1 years ago 1058 Bekeken

Transition to Named user

Autodesk zal nieuwe plannen lanceren omtrent zijn abonnementen. Abonnementen met serienummers zijn verleden tijd en zullen verdwijnen. Voortaan zal je abonnement gekoppeld zijn aan je naam. De nieuwe plannen zullen voor jou en je bedrijf in de toekomst veel voordeel opleveren.

Thuiswerken met Revit in BIM 360 Design

Door CADdiscounter 1 years ago 763 Bekeken

https://www.caddiscounter.com/blog/thuiswerken-revit-en-bim360.html

Met BIM360 design kunnen teams altijd en overal samenwerken aan een Revit project in de cloud. BIM 360 Design heeft bedrijven geholpen honderden uren aan Revit-workflows te besparen. Ontdek nu hoe jij de productiviteit van je team kunt verbeteren.

Autodesk Maya; de software voor de game- en filmindustrie

Door CADdiscounter 1 years ago 1196 Bekeken

Maya blog

Op zoek naar software voor het maken van 3D-modellen en animaties. Maya is één van de meest gebruikte 3D software in de game en filmindustrie. Denk bijvoorbeeld aan de films Avatar en Lion King. Het wordt steeds meer gebruikt voor grote en complexe computerspellen. In de filmindustrie is Autodesk Maya niet meer weg te denken.

Welke kies jij, AutoCAD of AutoCAD LT? Lees nu het verschil

Door CADdiscounter 1 years ago 4740 Bekeken

AutoCAD vs Autocad LT

Ontdek welke CAD-software nou geschikt is voor je ontwerpproces. We horen dagelijks de vraag voorbijkomen wat is nu het verschil tussen AutoCAD en AutoCAD LT. Wanneer je deze software voor de eerste keer wil aanschaffen snappen we dat je jezelf dit afvraagt. Het eerste wat op valt, is het prijsverschil. Waarom zit hier dan een groot verschil in? Dit zit hem in het verschil in functionaliteit van beide programma’s. Het is dus slim om een juiste keuze te maken voordat je deze CAD-software gaat kopen.

Revit 2021 is er! Wat is er nieuw? Lees alles in onze blog.

Door CADdiscounter 1 years ago 2657 Bekeken

Revit 2021

Autodesk komt medio april met de meeste updates van hun softwareprogramma’s. Onder deze updates vallen de vernieuwde versie van de programma’s. Zo ook voor Revit. Revit 2020 zal geüpdatet worden naar Revit 2021. Revit 2021 zal meer functionaliteiten krijgen zodat de gebruiker nog efficiënter aan het werk kan gaan. Door de extra functionaliteiten in Revit 2021 zal je nog beter kunnen inspelen op het BIM-proces. Hou onze blog in de gaten voor updates.